2019 – 2° kwartaal

04 april 2019

Alle deelnemers aan de reis naar Bourgondië ontvingen ongetwijfeld een schrijven van de JCI. Bij het item ‘MS Buddy Challenge’ vindt u van dit schrijven een afdruk terug en kunt u kennis maken met de leden van de JCI die samen met ons de verplaatsing naar Residence de Pannecière maken, alsook de naam van de begeleiders, elk binnen zijn eigen vakgebied.  

25 april 2019

Nog 2 keer slapen en de reis naar Bourgondië is een feit. Veertien mensen met MS krijgen dankzij JCI Menen-Wevelgem de kans om zorgeloos op reis te trekken. Na een jaar voorbereiding vertrekken we zaterdagochtend voor 5 dagen richting Bourgondië. Dat MS een grillige ziekte is, werd nogmaals bewezen, want deze week werd het aantal van 19 tot 14 gereduceerd. Aan de thuisblijvers de vraag ons overmorgen te komen uitzwaaien. Elders op deze website vindt u bij ‘Persartikels’ een bericht die vandaag verscheen in de krant.

27 juni 2019

Beste bezoekers van deze website… het is intussen een hele poos geleden dat we nog eens iets van ons lieten horen. Maar het is dan ook bijzonder druk geweest. Er was vooral de MS Buddy Challenge waarvan u elders op deze website méér dan genoeg kunt bekijken. Het was echt een unieke ervaring, niet voor verbetering vatbaar. Wat de mensen van JCI Menen-Wevelgem daar voor ons hebben gedaan,… er zijn geen woorden voor. Een oprechte dank aan hen, maar ook aan de vrijwilligers van het MS Huis Menen, de verpleegkundigen, de kinesitherapeuten, de neuroloog,… Daar spreken we ongetwijfeld binnen enkele jaren nog van.

Er was onlangs ook de uitstap met Kiwanis Wervik, een echte meevaller ook.

Nu staat de grote vakantie voor de deur en gaan de riemen er even af, maar niet voor lang. We kijken uit naar een terugkomdag met de JCI op 10 augustus waar foto- en beeldmateriaal zal worden getoond en herinneringen kunnen worden opgehaald. Ook is er op 28 september onze tweede editie spaghetti-festijn waar de voorbereidingen al een tijdje voor begonnen zijn.