2019 – 3° kwartaal

29 oktober 2019

Het is een hele tijd geleden dat deze pagina op de site wat werd aangevuld. Dit is echter niet omdat het derde kwartaal 2019 er één was met weinig initiatieven. Wie regelmatig de website consulteert, zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat deze de laatste maanden in grote mate werd aangevuld. Het fotobestand werd uitgebreid met foto’s van onze laatste activiteiten.

Er werd ook bijzondere aandacht besteed aan de MS Buddy Challenge. In dit verband vermeld ik graag dat de JCI Menen-Wevelgem met dit initiatief in de nationale prijzen viel. De reis die ze organiseerden naar Bourgondië samen met een aantal MS-patiënten en hun begeleiders werd door het nationaal congres van JCI als zeer waardevol beschouwd. Dit leverde JCI Menen-Wevelgem, één van de 53 afdelingen van JCI Belgium, de prestigieuze award ‘best local community empowerment’ op. Wie deze reis heeft meegemaakt, weet dat dit dik verdiend is!

De kalender werd aangevuld tot einde jaar en je vindt er alvast ook de datum terug waarop het Nieuwjaarsontbijtbuffet 2020 doorgaat.

Graag blik ik nog even terug op spaghettiavond van eind september. We mochten maar liefst een kleine 230 sympathisanten verwelkomen. De eindbalans kan binnenkort gemaakt worden maar nu al is duidelijk dat we qua inkomsten vorig jaar hebben overtroffen.

Nieuw is ook dat we voortaan de gebruikers van onze site in kaart kunnen brengen. Na lang zoeken en met wat hulp van ene Wouter is dit voortaan mogelijk. Vandaar een warme oproep om ook vrienden en kennissen naar onze website te leiden. Alvast bedankt. Het is fijn te weten dat het vele werk dat hierin gestoken wordt, ook loont.

Stefaan Acke