Actie koekjesverkoop 2018 / 2019

 

ACTIE 1:

KOEKJESVERKOOP BLAD 1

Beste, 4 leerlingen van Immaculata uit Ieper kozen voor hun eindwerk het thema ‘MS’ en bezochten hiervoor onlangs het MS huis. Ze namen ook reeds deel aan een hobbynamiddag en kwamen ook eens langs op de Kerstmarkt.

Ze waren zo onder de indruk dat ze meteen besloten een koekjesverkoop te organiseren ten voordele van het MS Huis. De prijzen variëren van € 6 / € 7.

Klik op de link hierboven en u vindt de bestelbon. Onderaan staan de namen van de initiatiefnemers en hun respectievelijk GSM nummer. Plaats uw bestelling bij één van hen en maak u kenbaar als bezoeker of sympathisant van het MS huis.

In naam van alle patiënten en sympathisanten bedanken we nu reeds Maud, Jolien, Sharina en Daphné voor dit mooie initiatief en wensen hen veel succes met hun eindwerk.

ACTIE 2:

Bedelbrief – kopie

Een aantal leerlingen/oud-leerlingen van De Basisschool De Fontein Passendale kregen ook een fantastisch idee. Ze spraken af om zowaar een eigen warmste week te organiseren…  Ze sloegen de handen in elkaar en bakten samen 1800 koekjes. Deze verkopen ze aan slechts 2,5 € per zakje van ongeveer 6 stuks. Dit doen ze ook ten voordele van onze vzw MS Huis Menen – Samen voor MS.  Deze boodschap werd verspreid via Facebook. Ze staan ook op de Kerstmarkt van de school en doen aan deur-aan-deur verkoop.

Via deze weg ook een grote dank aan Jolien, Fran, Floor, Michelle, Gaelle, Rube, Jolien, Geraldine, Wies, Noa en ook de vrijwillige handen van Heaven en Chelsea. 

Men zegge het voort!

De verkoop bracht 750 € op. Marleen kreeg de cheque overhandigd op zaterdag 9 februari 2019. Hieronder vindt u hiervan een foto.